top of page

ЗАСТОЈ ЗА ВОНРЕДНА НЕГА

Како лидери во здравствената заштита, ние сме посветени на пионерски иновативни пристапи, обезбедувајќи врвни третмани и обезбедувајќи сочувствителна грижа за да се задоволат потребите на нашата заедница кои се развиваат.

Управување со болка

Управувањето со болката е алатник со методи кои им помагаат на луѓето да се справат со различни видови на акутна или хронична болка. Вклучува работи како лекови, вежби и интервентни техники за намалување на болката и секојдневниот живот.

Ортопедија

Состојбите на ортопедија се движат од спортски повреди и фрактури до хронични болки во зглобовите и артритис. Користејќи комбинација од хируршки и нехируршки техники, нашите лекари имаат за цел не само да ја ублажат болката, туку и да ја подобрат целокупната функционалност и квалитетот на животот на нивните пациенти.

Контактирајте не денес! 

РЕЦЕНЗИИ

3D Scans

Преглед на Google

Вниманието е одлично од персоналот на рецепцијата до лекарот. Лекарот има многу трпение да му го објасни секој детал на пациентот! Дефинитивно ќе препорачам 100% !!!

- Џози Агире

Image by Piron Guillaume

Преглед на пациентот

Добра средина, добри кадри,  & засилувач; 1 од најдобрите лекари од Њу Џерси. Dr. Многу паметен & засилувач; Знае што да прави & засилувач; Третман за ублажување на болките. Овој доктор овде повторно ќе ве направи сосема нов за приближно 100% гаранција без болка. Ве молиме посетете го ако барате помош 4 од вашите потреби.

- Едвин Агилар

vecteezy a male doctor explains the physiology of the human body

Преглед на Google

Пријатен персонал, а д-р Трновски беше многу убав. -

Јахаира Кореа

bottom of page