top of page

За нас

За Медицинската клиника

стетоскоп и отоскоп на работна површина

Со колективна експертиза од повеќе од 30 години, нашиот тим од посветени здравствени работници носи богатство на знаење во првите редови на грижата за пациентите. Иако може да се пофалиме со богата историја во областа на медицината, воодушевени сме што ќе започнеме нов потфат во 2023 година, воведувајќи најсовремени пристапи за да имаат корист за здравјето и благосостојбата на нашата заедница.

Во нашата мала, но динамична канцеларија, се гордееме што негуваме тесно поврзана средина каде што пациентите се повеќе од само медицински случаи - тие се третираат со најголемо достоинство и се сметаат за семејство. Нашите сочувствителни и грижливи лекари даваат приоритет на вашето патување по здравјето, комбинирајќи ја топлината на персонализираната нега со прецизноста на искусна експертиза.

Во DST Pain, ние сме специјализирани за решавање на спектар на медицински проблеми во интервентно управување со болка и ортопедска нега, со особено умешност во сообраќајни несреќи, лизгање и паѓање и хронични ослабувачки состојби. Нашата посветеност оди подалеку од обичен третман; ние сме посветени на зајакнување на нашите пациенти да ја вратат контролата врз нивните животи преку сеопфатни и приспособени решенија за здравствена заштита.

Ви ги обезбедуваме најдобрите лекари за најдобра нега

портрет на д-р Стефан Трновски

Интервентно управување со болка

портрет на д-р Џон Хандаго

Одбор сертифициран ортопедски хирург

bottom of page