top of page
doctors attending to a patient in a surgical bed and a nurse preparing instruments

Ортопедија

Физиотерапија

Најдобра нега подД-р Џон Хандаго, д-р.

Специјализиран за сеопфатна грижа за спортски повреди, несреќи со моторни возила, лизгање и паѓање и состојби на хронична болка, нашиот персонал е опремен да обезбеди персонализирани решенија за секоја фаза од вашето ортопедско патување. Без разлика дали сте спортист што се опоравува од повреда поврзана со спорт, барате рехабилитација по сообраќајна несреќа или управувате со хронична состојба што ги зафаќа вашите коски или зглобови, нашата канцеларија е посветена на обезбедување напредни третмани и сочувствителна грижа. Приоритет ни е на вашата благосостојба, фокусирајќи се на враќање на функцијата, намалување на болката и помагајќи ви да го вратите активниот и исполнет начин на живот. Доверете ни дека ќе ве водиме низ приспособен план за нега кој одговара на вашите единствени потреби и го поддржува вашиот пат кон оптимално здравје.

Распоред денес. Лесно е, брзо и сигурно.

bottom of page