top of page
vecteezy_doctor-examine-x-ray-film-over-white-background_10232510_80.jpg

Нашите услуги

Нашиот експертски тим се истакнува во разновидните техники за интервентно управување со болката, користејќи напредни процедури како епидурални инјекции, нервни блокови и радиофреквентна аблација за прецизно насочување и ублажување на непријатноста. Нашите лекари им помагаат на пациентите да избегнат операција. И за разлика од многу лекари за болка таму, ние не прибегнуваме само кон препишување наркотици поради ризиците поврзани со нив што може да доведат до сериозни проблеми подолу.

 

Истовремено, нашиот Ортопедски тим се фокусира на враќање на оптималната функција на одредени екстремитети, адресирање на проблеми кои се движат од кинење на ротационата манжетна и исчашувања до дегенеративни состојби. Без разлика дали барате ослободување од хронична болка или насочена нега за повреди на екстремитетите, нашиот заеднички пристап обезбедува персонализиран план за третман прилагоден на вашите уникатни потреби. Прифатете го патот кон подобрена подвижност, намалена болка и зголемена севкупна благосостојба преку нашето интегрирано интервентно управување со болка и ортопедски третмани.

vecteezy_doctor-examine-x-ray-film-over-white-background_10232510_80.jpg

Понудени третмани:

 • Епидурални стероидни инјекции

 • Блокови на нерви од аспект и медијална гранка

 • Селективни блокови на нервните корени

 • Сакроилијачни инјекции во зглобовите 

 • Радиофреквенција/Ризотомија на зглобови на фацет

 • Провокативна дискографија

 • Блок на окципиталниот нерв

 • Лумбален симпатичен блок

 • Блок на целијачна плексус

 • Главните инјекции во зглобовите

 • Инјекции со тригер точка

 • Артроскопии 

 • Стимулација на 'рбетниот мозок

bottom of page