top of page

Контактирајте не

Адреса

Главната канцеларија:

1373 Широка улица

Апартман 310

Клифтон, Њу Џерси 07013

Сателитска канцеларија:

220 Јужен Харисон Сдрво 

Ист Оринџ, Њу Џерси 

(Крај од паркингот Бургер Кинг - Советувалиште за урбана нега)

Контакт

Работно време

Тел: 862-377-7090
Факс: 862-238-8228

info@DSTPainmgmt.com

Пон - Пет

9:00 – 17:00 часот

сабота

Затворено

​Недела

Затворено

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page