top of page

Планови за осигурување

Здравствени планови кои ги прифаќаме:

НИВО 1

CWA UNITY DIRECT

DIRECT ACCESS

EPO WITH BLUEHPN

EPO/EPO PLUS

GARDEN STATE PLAN

HORIZON HMO

HORIZON HMO NJPA

INDEMNITY

NJ DIRECT

NJ EDUCATORS HEALTH PLAN

OMNIA

OMNIA NJ

ADVANTAGE EPO

ADVANTAGE EPO HSA NJPA

ADVANTAGE EPO NJPA

ADVANTAGE EPO WITH BLUEHPN

OMNIA WITH BLUEHPN

PATIENT-CENTERED ADV EPO

POS

POS NJPA

PPO

Please note we are not in network with Medicaid HMO, Medicaid plans, and/or Medicare based plans. 

Please note this list may not be current, and

We will always check patient benefits to ensure proper coverage.

We also accept:

Посветени сме на обезбедување достапни и сеопфатни здравствени услуги за нашите пациенти. Нашата лекарска ординација со задоволство прифаќа PIP (Personal Injury Protection) медицинско осигурување за поединци вклучени во сообраќајни несреќи, обезбедувајќи дека потребната медицинска нега е лесно достапна за време на процесот на закрепнување. Дополнително, ги поздравуваме пациентите со приватно здравствено осигурување, нудејќи широк спектар на опции кои одговараат на индивидуалните потреби. За оние на кои им е потребна специјализирана нега според Писмо за заштита, нашата канцеларија е посветена да работи заеднички за да одговори на потребите за здравствена заштита со флексибилност и разбирање. Вашата благосостојба е наш приоритет, а ние се стремиме да направиме квалитетна здравствена заштита достапна за сите преку различни опции за осигурување.

Не се опфатени со ниеден од овие планови?Контакт нас и ќе го најдеме најдоброто решение што ќе ви одговара.  

bottom of page